аналитички

analytic.al.ly

Македонско-англиски речник. 2013.

Look at other dictionaries:

  • аналитички јазици — јазици во кои граматичките односи на падежот, лицето, времето и др се изразуваат со предлози и помошни глаголи (односно со елементи кои како самостојни зборови можат да вршат и други функции) …   Macedonian dictionary

  • лотус 1-2-3 — (анг. Lotus 1 2 3) комл. апликација за табеларни пресметки за ibm PC компатибилни компјутерски системи пакетот нуди интеграција на управување со бази на податоци и аналитички графички можности …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.